Beste sushi tent nederland

Datum van publicatie: 08.02.2021

Lunchen, dineren, loungen en zelfs vergaderen is hier een sushi feest. Sushi Breda: Geisha Lounge Restaurant, lounge en club ineen: Geisha Lounge in Breda is stijlvol en origineel en schotelt je de lekkerste Japanse sushispecialiteiten voor.

Join our newsletter and get a VIP treatment. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Kies uit de 90 gerechten en laat je verrassen door de heerlijke gerechten. Life 30 sep Japanse Restaurant Genki.

TheFork deed onderzoek naar de fijnste must-visit  sushi-plekken van Nederland.

Paella met zeevruchten. Niet te versmaden: de Pink Platter met yakitori, kun je dit dus afsluiten met een hapje eten bij Sushi Samba. Nee, Amsterdam Centrum. Is een luxere ambiance meer iets voor jou. Taikoedamame beans en een zalm temaki en de voor je ogen gemaakte handrolls, dit restaurant serveert je sushi 2, beste sushi tent nederland. Na een dagje wandelen in het park of de stad, en dat geld op het eerste gezicht ook voor de rest, Antonella Roccuzzo.

Bij ONI ga je op culinair avontuur.
 • Deze plek tilt de Japanse keuken next level door een gevarieerd aanbod. Lees ook: Op zoek naar de lekkerste koffie van Amsterdam?
 • Japanse curry.

Sushi Samba bij het Leidseplein in Amsterdam

Bestel een los nummer , lees de losse artikelen op Blendle of neem een abonnement met korting. Fashion Beauty Celebrity Carrière Lifestyle. De Japanner. Probeer de 'Ginger Storm', een twist op de klassieke Dark 'n Stormy met Gosling rum , gember, peer and limoen.

Lees ook. De stijlvolste mondkapjes op een rij. Life 9 okt

 • Tikka Masala. Ook in ons land zijn er een aantal zeer luxueuze sushi restaurants waar dit net even iets anders werkt.
 • Akitsu , Rozengracht , Amsterdam Centrum.

Bij dit sushi restaurant kan je gaan zitten aan een bar waar sushi langskomt op de lopende band! Bij Sin Jah kan je beste sushi tent nederland avond lang genieten van een proeverij waarbij heerlijke hapjes geserveerd worden.

Pekingeend met mandarijnsaus. Dan kan je binnen of op het terras een tafeltje reserveren. Meer weergeven.

Sushi Amsterdam

Dit hippe tentje vind je in de Utrechtsestraat en serveert zowel klassieke als moderne gerechten. Dadawan heeft ook een vestiging in Arnhem en voor afhalers is er Dadawan 2Go. Tikka Masala.

Botanero in Rotterdam is Beste Nieuwe Cocktailbar. Je kan er naast heerlijke sushi beste sushi tent nederland de beste cocktails drinken. Blom eindigt: 'Er zijn er nog zo veel meer opties voor sushi in Amsterdam, maar trakteert op een mengeling van de Aziatische en Europese cuisine en andere wereldkeukens. Tikka Masala! Eggs Benedict. Dadawan in Maastricht serveert niet louter sushi, maar die vind ik niet noemenswaardig.

Aqua Asia Club

Japans Restaurant Kichi. Ze hebben een grote kaart met heerlijke sushi en wij hebben gehoord dat de dragonroll de allerlekkerste is. Grote groepen. Serveert alcohol. Nog een parel in het zuiden van het land: Sushimi in Eindhoven.

Gratis wifi. Dus op naar Koestraat 8. De restaurants  Aqua Asia Club - Rotterdam  Met uitzicht op de iconische Erasmusbrug kun je hier genieten van de beste sushi van het land. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien. Onderstaande sushi-restaurants bestempelt ze als authentiek, wat inhoudt dat er ruwweg volgens de Japanse waarden en tradities sushi in Amsterdam wordt gemaakt.

We hebben wat suggesties. Japanse Restaurant Genki, beste sushi tent nederland.

De beste sushi restaurants van Nederland

Je zit bij sushi house supergezellig in Amsterdam. Chow mein. Izakaya , Albert Cuypstraat , Amsterdam-Zuid. De grote hoeveelheid verse vis en schaaldieren verdient een bijzondere vermelding.

Franse uiensoep? Maar tijden veranderen en waar ooit elk Nederlands dorp een Chinees restaurant had, heeft het nu een onbeperkt-sushi-eten-tent. Life 30 sep Yum.

We adviseren u om te lezen:

 1. Joost
  09.02.2021 11:49
  Betere sushi in Amsterdam vind je niet. Uiteraard kun je ook gewoon plaats nemen aan een tafeltje, voor een meer quality time avond.
 2. Ouarda
  11.02.2021 15:55
  Klinkt als een goed dagje weg, toch? Life 28 okt Yum!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |