Contactgegevens pathe de munt

Datum van publicatie: 08.02.2021

Nieuwe Bedrijven. Echt slecht klantenservice.

Filmpje pakken? Super irritant. Bedrijven en organisaties kunnen met een groep collega's of relaties samen film kijken. Echt een waardelose zgn. Niet te bellen, niet te e-mailen.

Wat een slechte service. En dat zijn slechts een paar voorbeelden. Contact via Twitter. Klantenservice kon mij niet helpen. Je betaalt dik voor een gesprek maar je krijgt niemand aan de lijn en de info is ook prut, contactgegevens pathe de munt.

Alle films deze week in Pathé de Munt

Op dit nummer bel je met de klantenservice van Pathé en dit is zes dagen per week met uitzondering van zondag mogelijk tussen en Duur en nutteloos.

Advies ook gezien de eerdere reacties : verbeterpunt, actie ondernemen dus!! Niet bereikbaar Bij wie kan ik terecht als ik een rondleiding wil inplannen?

Path in Amsterdam Bioscopen. Wat een slechte service. Binnen het aanbod vind je daarom films voor diverse leeftijdsgroepen maar zijn er ook films in bepaalde genres te bekijken, contactgegevens pathe de munt. Mijn jongste dochter is 13 maar houdt bereveel van Metallica kun je Pathe met geen mogelijkheid bellen of je krijgt zo'n stom nummer met zo'n pratende Otto waar je niks wijzer van wordt. Wij zijn het team van Path Business.

Nieuwe Bedrijven

Veel Pathé theaters hebben parkeergelegenheid op loopafstand. Super irritant. Hoe kunnen we helpen?

Klik op een van de onderstaande acties en we helpen je graag verder. Dit kan ook in je eigen filmzaal. Online printen werkt ook contactgegevens pathe de munt.

Hoe zit het met parkeren bij Path locaties. Telefonisch niet te bereiken. Path in Amsterdam Bioscopen.

Contact opnemen

Kan ik met een groep mensen bij Pathé film kijken? Zeer teleurstellend! Dank u voor niks.

Willen jullie telefonische reserveringen onmogelijk maken. Winkelmandje gevuld? Wat een slechte service zeg. Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor bioscopen in de buurt Rialto.

Contact opnemen met Path Met Path contact opnemen is op diverse manieren mogelijk. CeintuurbaanGN, niettegenstaande sommige details van haar verklaring volgens mij onjuist zijn en een reden contactgegevens pathe de munt van twijfel. Contact via Twitter.

Onze bezoekers over Pathé De Munt in Amsterdam

Met welke cateraar s werkt Pathé samen? Dat noemt zich dan een klantenservice. Ben meteen al 70 cent kwijt om naar twee bandjes te luisteren met informatie waar ik niets aan heb. Wat is dit voor klantenservice die je niet kan bereiken?

Kan ik een specifieke film aanvragen om samen te bekijken. Wat een gezellig avondje uit zou moeten worden eindigt in een zoektocht van uren op het internet en vruchteloze telefoontjes. Geen reserveringsbevestiging ontvangen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Kas
  08.02.2021 20:02
  Bel je eerst naar het telefoonnummer 15 cpm, wordt je doorverwezen naar het duurdere nr van 80 cpm!? Bedrijven en organisaties kunnen met een groep collega's of relaties samen film kijken.
 2. Jaydan
  13.02.2021 16:13
  Heel jammer, lijkt alsof er niets gedaan word aan de klachten sinds
  Samah
  16.02.2021 22:43
  We moeten namelijk met de trein en dan nog de kaartjes eroverheen is best veel geld voor een alleenstaande ouder.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |