Google play store app download for android apk

Datum van publicatie: 08.02.2021

Star Chef LLC. Helpcentrum Help Beleidscentrum Play Console.

Hoewel de bovengenoemde aanbevolen extensie veilig wordt beschouwd kunnen andere extensies gevaarlijk zijn! Selecteer de pijl-omlaag. Español: descargar aplicaciones de Google Play a la PC. Premium kleurboek - kleuren op nummer. Beperkte content Intellectueel eigendom Privacy, misleiding en apparaatmisbruik Malware Nabootsing van identiteit Ongewenste mobiele software Inkomsten genereren en advertenties Winkelvermelding en promotie Spam en minimale functionaliteit Andere programma's Gezinnen Handhaving Updates en andere bronnen Hoe Google Play werkt voor ontwikkelaars.

Ga naar de Play Console.

Dit is de 1Mobile Downloader-extensie. Best Police Scanner App. Aanbevolen voor jou. Het is daarnaast een optie om bijvoorbeeld de vliegtuigmodus in te schakelen als je een app of game met advertenties gaat gebruiken. Categorien: Android.

Meer hulp nodig?

Aanbevolen voor jou

Al deze secties vallen samen in Google Play, waar je deze content kunt downloaden en kopen, en bij films soms ook kunt huren. Simpele en slimme checklists, contourlijnen en notities voor teams. Elk uitbreidingsbestand kan maximaal 2 GB groot zijn. Rhythm Software. Tinder Lite. Best Police Scanner App. Voordat u uw app publiceert, moet u de implementatie van uw uitbreidingsbestand testen.

  • De categorieën bevatten verder de snelkoppelingen naar bijgewerkte of nieuwe content en aanbevelingen die de redactie van de Play Store doet.
  • Als de gecomprimeerde grootte van uw APK op het moment van downloaden inclusief uitbreidingsbestanden meer is dan MB, krijgen gebruikers een waarschuwingsdialoogvenster te zien dat ze uw app beter via wifi kunnen downloaden. SYBO Games.

Afhankelijk van de instellingen van je browser moet je mogelijk op Opslaan klikken of de download bevestigen voordat het app-bestand daadwerkelijk wordt gedownload. Klik op Openen of Selecteren rechtsonder in het venster. Populairste items. Open de Google Play Store app pagina. De categorien bevatten verder de snelkoppelingen naar bijgewerkte of nieuwe content en aanbevelingen die de redactie van de Play Store doet.

Regenboogweb 3. ZipRecruiter, Inc.

Google Play Services Tags

Lees ook ons tipartikel over hoe je apk-bestanden installeert op je Android-smartphone of -tablet. Hier is het mogelijk om een PayPal-account toe te voegen. Stream the unforgettable story. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Wanneer je dit doet wordt het app-bestand gedownload naar je computer. Wanneer je dit doet wordt het tekstveld APK Downloader geopend. Kies een app. Facebook Lite. Sleep of selecteer het APK-bestand van uw app.

Wat is het?

Electric Dream Machine. Nieuwe releases. Als dat het geval is klik je op de naam van de app naast het pictogram en kan je de volgende stap overslaan. Snap Inc. Amazon Mobile LLC.

Camper huren australie anwb "Laugh Now Cry Later", google play store app download for android apk. Kies een app. Je kunt het APK-bestand niet openen zonder speciale software bijv! Great apps under 25mb? Als de gecomprimeerde grootte van uw APK op het moment van downloaden inclusief uitbreidingsbestanden meer is dan MB, krijgen gebruikers een waarschuwingsdialoogvenster te zien dat ze uw app beter via wifi kunnen downloaden.

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Kies of u een nieuw bestand wilt uploaden of een bestaand uitbreidingsbestand wilt bijvoegen.

De beschrijving van Google Play Services

HNO Mobile Games. Snap Inc. Medeauteur door:. Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen.

Spotlight: Google Play. Maar hoe werkt de Store precies en wat kun je ermee. Als je een app of game hebt gekocht, kun je in de Store naar dezelfde pagina van de app of game gaan.

We adviseren u om te lezen:

  1. Faouzia
    09.02.2021 08:26
    Account Options Inloggen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |