Ferry londen hoek van holland

Datum van publicatie: 08.02.2021

Retour Enkele reis Vertrek op Open Ticket? Een ferry is echt vele malen gezelliger dan het vliegtuig en met nog als grote voordeel dat u de auto gewoon kunt meenemen. Overdag vertrekt de Stena Britannica vanuit Harwich om 9 uur in de ochtend en komt om kwart over 5 aan in Hoek van Holland.

De veerterminal van Harwich is recentelijk gemoderniseerd en beschikt over uitstekende voorzieningen zoals wachtlounges, een wisselkantoor, cafés en restaurants. Een gewone auto tot 6 meter lang en tot 2 meter hoog plus één bestuurder is in dat geval het voordeligst. Website ferry Harwich www. Hoe laat kan ik uitchecken bij Minicruise Londen per Stena Line?

Just Booked

Lees hier de voorwaarden voor het vervoer van huisdieren. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. Deze voormalige deelgemeente van Rotterdam heeft haar naam te danken aan de geografische ligging in de zuidwestelijke hoek van het land.

Relaxte overtocht gehad, ferry londen hoek van holland. De nachtferry heeft een reistijd van Overtocht Schotland Er varen geen boten direct naar Schotland en Edinburgh.

Hoek van Holland Harwich vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Exclusief: Admin. Goede reis!
  • Bekijk prijzen en boek bij StenaLine. Dit pantserfort werd gebouwd om de Nieuwe Waterweg te beschermen tegen een vijandelijke vloot en het strand tegen een invasie.
  • Deze veerdienst wordt verzorgd door Stena Line. Sluiten Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.

Goedkope tickets Hoek van Holland – Engeland

Heerlijk ontspannen en genieten aan boord van onze schepen. Zo betaal je nooit teveel voor je overtocht! Een weekendje Londen is er één om nooit te vergeten en dus ook een absolute aanrader! Een gewone auto tot 6 meter lang en tot 2 meter hoog plus één bestuurder is in dat geval het voordeligst. Gratis internet. De prijzen zijn inclusief alle toeslagen.

Reizen met huisdieren. Uw zoekopdrachten. De dagvaart met de Stena Hollandica vertrekt om uur vanuit Hoek van Netflix eerste maand gratis opzeggen en komt om uur aan in Harwich.

De duur van de Hoek van Holland naar Harwich overtocht uit 6 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door Stena Line! U en het hele gezin, ferry londen hoek van holland, inclusief uw huisdier kunnen samen reizen met Stena Line. Een andere groep mensen heeft de auto meegenomen en ziet Harwich als beginpunt van de vakantie.

Veerboot vanuit Hoek van Holland

Als je de nachtvaart met de Stena Britannica neemt vertrek je om uur lokale tijd en kom je in de ochtend aan in Harwich rond de klok van half 7, in totaal is de vaartijd rond de negen en een half uur. Hoe lang duurt het om met de ferry van Hoek van Holland naar Harwich te gaan? Het voordeel van de nachtvaart is dat je geen tijd verliest met reizen omdat je het merendeel van de reis gewoon slaapt, iets wat u thuis ook gewoon zou doen.

Faciliteiten en praktische info. Retour Enkele reis Open Ticket. U gaat akkoord als u verder gaat. Login met uw Stena Line profiel. De kortste overtocht tussen Nederland en Engeland 6,5 uur vaartijd.

Faciliteiten

De drie en vijf persoonshutten zijn geschikt voor 2 volwassenen plus één kind of vier volwassenen plus één kind. Als je kiest voor de veerboot vanuit Hoek van Holland naar Harwich kun je zelfs een eigen hut boeken en vaar je naar de overkant terwijl je slaapt. Naar dit nummer kunt u niet bellen of sms'en.

Je kunt door de volgende tips te volgen besparen op je ticket. Minicruise Londen per Stena Line. Stena Line voordelen! Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar. De terugtocht in de nacht vertrekt om uur vanuit Harwich en rond 8 uur in de ochtend komt de Stena Hollandica weer aan in Hoek van Holland. Let ferry londen hoek van holland Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen. Noodzakelijk Noodzakelijk.

Veerdienst van Hoek van Holland naar Harwich

Daarmee is de veerboot vanuit Hoek van Holland de ideale manier om met je eigen auto snel een voordelig naar Londen te reizen. Prijs o. Utrecht via Rotterdam naar Hull. Let op: Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onderhevig aan veranderingen.

Informatie Ferry Hoek van Holland - Harwich. Gastbeoordelingen beoordelingen. Het is een prima uitvalsbasis voor enkele dagen of misschien zelfs wel als begin- en eindpunt van een mooie rondreis door Engeland. Wil je meer luxe.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |