Nederlands onderwijs op afstand

Datum van publicatie: 22.01.2021

Wij zijn gevestigd in Brabant, maar tegelijk overal waar een goede internetverbinding voorhanden is. Klink dan op de onderstaande knop en laat jouw gegevens achter. Een adviseur van de Wereldschool neemt contact met je op.

Voor meer informatie kunt u de website van  Nederlands onderwijs op afstand  bezoeken. Ook staan hier veelgestelde vragen over het coronavirus voor het onderwijs. Scholen in Nederland gebruiken in de meeste gevallen dezelfde lesmethodes. Maak uw afstandslessen interactiever aan de hand van deze apps: Kahoot , Edpuzzle of Quizlet Live.

Actuele informatie over de  aanpak van het coronavirus en de maatregelen is te vinden op de website van de Rijksoverheid. Voor kinderen die de taal niet of beperkt beheersen, hebben wij het NT2-pakket ontwikkeld: Nederlands voor beginners. Volgt uw kind alleen het vak Nederlands?

Vul hier je gegevens in. Probeer je eens om het volgende in te beelden: jouw ouders hebben de beslissing genomen om naar het buitenland te verhuizen. Volledig Nederlands basisonderwijs in het buitenland Is er geen goede school in de buurt!

Deze informatie wordt continu geactualiseerd. Interessant voor: kinderen die vanwege hun sport in het buitenland verblijven; kinderen die een reis maken en nederlands onderwijs op afstand achterstand willen oplopen; landen waar het onderwijs van  matige kwaliteit is.

Ben je benieuwd naar het demoaccount.

 • Contact adviseur.
 • Volledig Nederlands basisonderwijs in het buitenland Is er geen goede school in de buurt? Volgt uw kind alleen het vak Nederlands?

Ga naar de website van  LanguageOne  voor meer informatie. Maak uw afstandslessen interactiever aan de hand van deze apps: Kahoot , Edpuzzle of Quizlet Live. Kennisnet heeft in samenwerking met het ministerie van OCW en de verschillende onderwijsorganisaties in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs, het platform lesopafstand.

Volgt uw kind alleen het vak Nederlands? Na een aantal weken is het tijd voor de eerste schooldag. De Wereldschool biedt kwalitatief Nederlands onderwijs aan, waar dan ook ter wereld. Het is een zeer uitgebreid pakket waarmee je je kinderen voorbereidt op groep 1.

 • Geeft u les met NT2 Op maat en bent u benieuwd hoe u met deze methode op afstand kunt lesgeven?
 • De leerkracht neemt hier veel tijd voor. Nederlandse les in het buitenland In de meeste gevallen gaan kinderen naar een lokale- of internationale school.

World Wide Juf verzorgt NTC lessen, geschikt voor kinderen die een kortere of langere tijd in het buitenland verblijven. Daarnaast wordt er ondersteunend materiaal toegestuurd, zoals: rekenblokjes, schriften en techniekmateriaal.

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Dit  pre-IBDP  programma heeft een njarige en een tweejarige variant. Edufax Met NTC-Online verzorgt Edufax lessen Nederlandse Taal en Cultuur op afstand voor kinderen vanaf peuterleeftijd tot en met het laatste jaar van het voortgezet onderwijs. Bekijk dan nu onderstaande video waarin auteur Maud Beersmans uitleg hoe nederlands onderwijs op afstand op afstand les kunt geven met de Opmaatreeks.

LOWAN geeft tips!

Nederlandse les in het buitenland

U bevindt zich hier: Home Actueel Nieuws Online platform helpt scholen om onderwijs op afstand te organiseren Zoeken binnen Rijksoverheid. Je begrijpt er niets van! Wij doen dit om onze website goed te laten werken en onze diensten af te kunnen stemmen op onze bezoekers. Wij bieden het vak Nederlands zowel online als offline aan.

Deze nederlands onderwijs op afstand van onderwijs is mogelijk vanaf groep 3 tot en met groep 8 en voor VO1 tot en met VO3. Interessant voor: kinderen die vanwege hun sport in het buitenland verblijven; kinderen die een reis maken en geen achterstand willen oplopen; landen waar het onderwijs van  matige kwaliteit is.

Ik dacht eerst dat ik alles op de computer moest doen, maar ik kreeg afghaanse ambassade den haag adres boeken en schriften opgestuurd naar de plek waar we waren.

Bel voor vragen of advies met onze medewerkers Vera en Mirdije: nt2 bua, nederlands onderwijs op afstand. Blog 5: Voorbeelden feedback en interactie?

Stappenplannen en werkvormen

Zeker omdat wij al die jaren dezelfde mentor hebben en zij dus ook ons gezin kent. De ouder heeft  een coachende rol bij het huiswerk maken. Ga naar de website van  Tweetalige Kids  voor meer informatie. Voor meer informatie kunt u de website van  Nederlands onderwijs op afstand  bezoeken.

 • Daarom kun je de lessen zelf inplannen.
 • Daarom geven wij graag een passend advies.
 • Info telencursussen.
 • Jouw kind zal via Skype les krijgen van een docent op afstand.

Wij geven je graag een gratis adviesgesprek. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. IB-Programma Een programma in samenwerking met de internationale school. Een mooie start van een internationale carrire. Nederlands onderwijs op een dagschool Nederlandse les naschools Nederlands onderwijs op afstand Examens en diploma's Verhuizen naar Nederland of Vlaanderen Nederlands onderwijs wereldwijd in beeld School oprichten Onderwijsinspectie.

Bekijk dan nu onderstaande video waarin auteur Maud Beersmans uitleg hoe u op afstand les kunt geven met de Opmaatreeks. Een adviseur van nederlands onderwijs op afstand Wereldschool neemt contact met je op.

Deel uw idee of initiatief

Publieke en private partijen ontwikkelen nu verschillende waardevolle initiatieven om scholen te helpen hun onderwijs op afstand vorm te geven. Wil je de hele les tonen? Zij hebben een schat aan kennis over afstandsleren. Op dit moment zijn scholen hard aan de slag om het onderwijs op afstand te organiseren voor deze kinderen.

Op dit moment zijn scholen hard aan de slag om het nederlands onderwijs op afstand op afstand te organiseren voor deze kinderen. Ouders worden ontzorgd doordat de leerkracht alle begeleiding van de leerling op zich neemt.

Een adviseur van de Wereldschool neemt contact met je op. Is er geen goede school in de buurt?

We adviseren u om te lezen:

 1. Rosalyn
  22.01.2021 17:59
  Hierdoor komt NTC-online tegemoet aan alle eisen die aan modern taalonderwijs gesteld mogen worden. Ik ga akkoord.
 2. Brand
  23.01.2021 15:06
  Blog 3: Balans. Interessant voor: kinderen die vanwege hun sport in het buitenland verblijven; kinderen die een reis maken en geen achterstand willen oplopen; landen waar het onderwijs van  matige kwaliteit is.
  Serhat
  29.01.2021 07:10
  Je kunt kiezen voor een los vak, bijvoorbeeld alleen het Nederlands, of het volledige Nederlandse basisonderwijs.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |