Opleiding sport en bewegen mbo rotterdam

Datum van publicatie: 01.02.2021

Wil je deze opleiding volgen? Het verschil is dat je geen automatisch toelatingsrecht meer hebt op de opleiding van jouw keuze.

Arnhem - Rijn IJssel.

De motivatie van de mensen met wie je werkt kan nog wel eens veranderen tijdens de begeleiding. Dit doe je op basis van instructie van je leidinggevende.

Aanhef: De heer Mevrouw. Verder geef je leiding aan sportleiders en sportbegeleiders. De basisbeurs en het studentenreisproduct zijn er voor iedereen. Ook kun je wedstrijden, evenementen en toernooien plannen, organiseren en coördineren. Stage lopen Locatie.

Bol  Bol staat voor beroepsopleidende leerweg. Doe de StudieMatch Ik weet nog niet wat ik wil, opleiding sport en bewegen mbo rotterdam. Wat kost deze opleiding. Uw aanbod online.

Opleidingsinhoud De opleiding Sport en Bewegen bevat lesstof die je leert wat er bij SB-activiteiten komt kijken, van planning tot uitvoering. Dit doe je op basis van instructie van je leidinggevende.

Leerwerk- en stagebedrijven Leerwerk- en stagebedrijven Voor een overzicht van stagebedrijven kijk je op stagemarkt. Bbl staat voor beroepsbegeleidende leerweg.
 • Wij bieden je een aantal stageplekken bij organisaties waar we mee samenwerken.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het management en de coördinatie van een organisatie. Delen via Twitter Facebook LinkedIn.

Meer info over de opleiding

Je gaat naast je baan één dag per week naar school. Praktische informatie. Vrijwillige kosten Om deel te kunnen nemen aan diverse kampen betaal je in het eerste leerjaar ongeveer euro en voor de medische keuring euro. Zadkine werkt samen met een aantal organisaties in de regio Rotterdam. Je bent expert in één of meerdere van de volgende deelgebieden:. Maak een afspraak. Je kunt aan de slag bij zwembaden, fitness- en gezondheidscentra, buitensportondernemingen, sportbuurtwerk, sociaal cultureel werk, organisaties voor sportevenementen, overheidsinstellingen zoals politie, defensie of justitiële inrichtingen , naschoolse en buitenschoolse opvang en sportverenigingen.

 • Kom langs.
 • Daarom loop je ook stage tijdens je opleiding. Uiteraard houd je goed in de gaten welke regels er gelden en zorg je ervoor dat de activiteiten volgens deze regels worden uitgevoerd.

Vind je het leuk om activiteiten te organiseren, maar is de opleiding tot Sport- en bewegingscordinator toch niet helemaal wat je zoekt? Bovendien wordt er in dit deel aandacht besteed aan de ontwikkeling van je persoonlijkheid als sportleider en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort.

Verder geef je leiding aan sportleiders en sportbegeleiders. Jouw opleiding sport en bewegen mbo rotterdam Aan het werk Vervolgopleidingen. Jouw toekomst Aan het werk Vervolgopleidingen. Verandering van een leefpatroon is soms lastig.

Haarverzorging

Studenten geven deze opleiding een goed rapportcijfer: een 7,1. De motivatie van de mensen met wie je werkt kan nog wel eens veranderen tijdens de begeleiding. Welke opleiding wil je bekijken?

Theorie is opleiding sport en bewegen mbo rotterdam ding, maar het echte werk leer je in de praktijk. Meer informatie over de hoogte van het lesgeld vind je op  rijksoverheid. Op de basisschool wist je het zo goed: je werd vlogger of profvoetballer. Volg ons op:. Ziet u deze in beeld, haal dan deze tekst weg om het formulier te verzenden.

Stage & Werk

Aanmelden Crebo Niveau 4 Traject bol Duur bol 3 of 4 jaar afhankelijk van het studieresultaat Startmoment en augustus Aanmelden. Verder leren Na deze opleiding kun je doorstromen naar een opleiding op niveau 4, zoals: Beroepseisen: Wat wordt er van je verwacht? Sittard, Venlo - Vista College.

 • Volg ons op:.
 • Veelgestelde vragen.
 • Durf je leiding te geven, ben je een organisator en zit je vol met ideeën?
 • Hulp bij studiekeuze Wat wil jij later worden?

Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en ov. Veel van onze studenten kiezen voor:. De opleiding Sport- en bewegingscordinator op niveau 4 is opgebouwd uit basisdeel A en B, een profieldeel en keuzedelen waar onder een sportspecialisatie.

Een profieldeel kiezen Vanaf het tweede jaar kun je voor n van de volgende drie uitstroomprofielen kiezen:. Natuurlijk houd je je aan de geldende protocollen en regelgeving. In het eerste opleiding sport en bewegen mbo rotterdam loop je ook stage bij een sportvereniging.

Aanhef: De heer Mevrouw. Houd deze pagina in de gaten voor updates over de volgende Open dag. Jaarlijks stelt de minister van Onderwijs het lesgeld bij. Je zet graag een goede prestatie neer en je bent oplettend en alert.

Over dit college

Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek. Basisdeel A Dit deel van de sportopleiding bestaat uit sportgerichte lessen en opdrachten. Houd deze pagina in de gaten voor updates over de volgende Open dag.

Een profieldeel kiezen Vanaf het tweede jaar kun je voor één van de volgende drie uitstroomprofielen kiezen:.

Bekijk ook eens… Over ROC. Vakken als zwemmen, trainen en gezondheid en EHBO zijn andere vakken die behandeld worden tijdens je opleiding, Erasmus? Meer info.

We adviseren u om te lezen:

 1. Stella
  02.02.2021 20:33
  Maar nu je op de middelbare school zit, twijfel je.
 2. Liona
  06.02.2021 13:26
  Opleidingsinhoud De opleiding Sport en Bewegen bevat lesstof die je leert wat er bij SB-activiteiten komt kijken, van planning tot uitvoering. Wat is het verschil tussen bol en bbl?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |