Philips smart tv werkt niet

Datum van publicatie: 09.02.2021

Inloggen Inloggen met MyProximus of. Fix het in 4 klikken vanop afstand!

Hoe heb je ze bij tele2 aangemeld op de 2. Stel gemakkelijk een verbruiksherinnering of —limiet in. Stap 7: via wifi aansluiten. Helaas wordt Giant wordt nu vermist.

Anoniem 11 januari om Anoniem 30 november om als ik op smart tv ga staat er eerst aanmelden.

Martijn Chel 29 december om Edit : Terug op de PC, dat is iets makkelijker. Ga dan naar stap 7. Als ik naar menu ga en selecteer bron om daar HD1 te gaan staat HD1 daar niet meer en zo heb ik geen signaal en geen beeld? Greoten Phil. Meer Lees meer.

Anoniem 01 augustus om

Meld je aan

Werkt SmartTV bij jou inmiddels weer?? Goed gedaan, je hebt de profielpagina van Giant gevonden! Zo kan je op Yelo Play vlot je opnames beheren per toestel.

Om uit het forum te ontsnappen kan je wel wat hulp gebruiken. Artikel van:. Een dergelijk topic is hier wel vaker voorbij gekomen.

Je herkent deze knop aan het icoon dat op een huis lijkt.

 • Anoniem 09 november om Kan er iemand mij helpen aub? Wil je de televisie via kabel verbinden met het internet?
 • Anoniem 01 augustus om Ik had gisteren geen geluid meer.

Check het antwoord. Ontdek de Yelo Play-app. Hoe stel ik de spelmodus in van mijn Philips tv. Anoniem 24 mei om Hallo Hans. Heb je al een account.

Stap 1: ga naar het home scherm

Nadat ik de usb stick vervolgens in de tv steek, gebeurt er niks omdat ie geen leesbare bestanden vindt. Hint: Deze hint komt beschikbaar bij 55 minuten resterend Toon de hint Bekijk hier de profielpagina van Giant Buitenshuis en iets vergeten opnemen? Maar ik ben eerst zeer benieuwd of die kabel voor een tijdelijke oplossing zorgt.

Anoniem 14 april om Mijn Philips Smart t? Anoniem 16 oktober om Na paar keer gebruik gaat de tv niet meer aan roodlampje maakt wel contact met afstand bediening. Help ons om deze te optimaliseren in slechts 5 vragen. Anoniem 01 september om Hoe verbind ik mijn Philips tv met het internet, philips smart tv werkt niet. Enter your username or e-mail address.

Account Options

Helaas behoren bijeenkomsten tijdens de huidige Corona pandemie niet tot de mogelijkheden. We hebben voor jou 5 eenvoudige tips om je internet een pak veiliger te maken. Anoniem 01 januari om er zijn ook update via philips. Bij hint 2 staat echter dat er een goed cijfer is maar op de verkeerde plek. Binaire code is eenvoudig terug te vertalen naar tekst, gebruik Google.

Geen probleem. Black Friday Zakelijk Winkels. Buitenshuis en iets vergeten opnemen. Er komt beweging in. Helaas wordt Giant wordt nu philips smart tv werkt niet. Ik weet even niet meer hoe ik nu de tv de philips server wel weer laat vinden?. Mijn tv had toen wel connectie maar kon niet op internet. Stap 6b: sluit een netwerkkabel aan.

Philips tv met internet verbinden in 6 stappen

Dat mag ook een andere naam zijn. Meer Lees meer! Ik doe mee. Hierdoor weet je bij hint 3 dat 5 en 0 in de code zitten, maar nog niet op de juiste plek.

Het zou spam kunnen zijn net als het onderwerp van dit topic, al eerder in deze vraag en antwoord pagina heb ik hierover geschreven. Anoniem 12 januari om Audiofreak1 23 april om Alle reacties hierboven komen door de gebrekkige software waar de Philips of eigenlijk TP Vision tv's op draaien, maar voor de zekerheid, philips smart tv werkt niet.

We adviseren u om te lezen:

 1. Selen
  17.02.2021 19:19
  Een virtuele escape room en speurtocht over het forum ineen, veel plezier met spelen!
 2. Charlotte
  19.02.2021 01:30
  Klik op [ Bewaar ] om de instellingen op te slaan. Bekijk de nieuwste editie!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |