Het weer aan de kust vandaag en morgen

Datum van publicatie: 28.11.2020

Niets missen van Oostende? OZO 1 1. Meerdaagse verwachting.

Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken. Lees hier  alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus.

Vooral in de middag kan ook de zon doorbreken. We moeten dan met 8 à 9 graden tevreden zijn bij een matige oostelijke tot zuidoostelijke wind. In de middag en avond is daar lokaal zelfs kans op mist.

In hardnekkige mistgebieden is het enkele graden kouder? De wind waait zwak uit uiteenlopende richtingen en het wordt maximaal 7 tot 9 graden. Altijd leuk om te doen Hangtime? Uitgebreide regenradar, het weer aan de kust vandaag en morgen. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

ZeelandNet maakt gebruik van cookies We gebruiken cookies voor persoonlijke content en advertenties, voor sociale media en om uw bezoek te analyseren. Meer verwachtingen Weerkaarten Verwachtingen in detail Weer- en klimaatpluim en Expertpluim Zonkrachtverwachting Normale waarden temperatuur Uitleg over weersverwachtingen?

Morgen is eventueel ook nog een drupje mogelijk in de ochtend, maar in de namiddag is de regen weg getrokken, maar zitten we in koelere lucht. Weersverwachting van Weerman Geert Naessens. Iota is de volgende zware orkaan 17 nov. De maxima liggen tussen 6°C in het noorden en 10°C in het zuidoosten. De zuid- tot zuidwestelijke wind is overwegend matig, in het westen en noordwesten draait de wind naar noordwest.

 • De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het zo goed als droog in Oostende.
 • Lees hier  alles over de nieuwe maatregelen en initiatieven die Oostende neemt in het kader van de bestrijding van het virus. Code groen.

Cursus meteorologie Het weer op satellietbeelden Wolkenatlas. De temperatuur stijgt naar graden in het noorden en noordoosten en naar in het westen en zuiden. In het meerdere documenten samenvoegen in pdf lossen de mistbanken op en daar schijnt dan af en toe de zon.

De maxima liggen tussen 6C in het noorden en 10C in het zuidoosten. Eerste kwartier di 22 dec In de middag trekken de bewolking en motregen noordwaarts.

Weerbericht korte termijn IJmuiden aan Zee

Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag.

Donderdagochtend bereiken opklaringen het noorden. Maan op uur.

Adri Joosse. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 4,5 km afstand? In het noorden zijn opklaringen aanwezig en daar kunnen enkele mistbanken ontstaan. De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het zo goed als droog in Oostende.

Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website.

Afdelingkust.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

De Atlantische Oceaan zet het kersverse record scherper en de Filipijnen krijgen opnieuw een orkaan te verwerken. In het noorden lossen de mistbanken op en daar schijnt dan af en toe de zon. OZO 1 1. Aan het einde van de periode neemt de een overgang naar een licht wisselvallig weertype met temperaturen rond of boven normaal en meer wind toe. ZZO 1 1.

Na het weekeind lijkt het ook nog tijdelijk koeler te kunnen zijn doopgedicht ik wens je zeker op maandag nog frisse temperaturen.

Later in de week lijkt de wind weer naar west tot zuidwest te draaien en zou weer zachtere lucht binnenlopen. Strandwater 11c Zeewater 13c Wind op zee 4Bft Golven 40cm, het weer aan de kust vandaag en morgen.

Vanavond en de komende nacht is het overwegend bewolkt en er is kans op wat lichte regen. Jump to Content. Elders overheerst de bewolking en in de noordwestelijke helft van het land valt wat lichte regen en motregen! In het Waddengebied kan een lichte bui vanaf zee binnendrijven?

Radar- en satellietbeelden

Met name in het midden valt af en toe regen of motregen. ONO 3 3. Vannacht is het op de meeste plaatsen zwaar bewolkt. Vooral in het noorden en midden valt af en toe regen of motregen.

Zondag overheerst opnieuw de lage bewolking en is ook weer kans op hardnekkige mist. Vannacht is het meest bewolkt en in het noorden en noordwesten valt af en toe wat lichte regen of motregen. Wordt het lekker weer of niet. We houden het daarbij droog met een mix van wolken en opklaringen en het kan tijdelijk al eens wat nevelig of zelfs mistig zijn.

We adviseren u om te lezen:

 1. Thessa
  04.12.2020 02:37
  Iota is de volgende zware orkaan 17 nov. Meerdaagse verwachting.
 2. Hannie
  03.12.2020 17:26
  Vr Max.
  Anastasija
  04.12.2020 00:03
  ZZW 3 3.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |