Kaartje kopen op station assen

Datum van publicatie: 14.01.2021

Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, de eenmalige OV-chipkaart. Dit werkt iets anders dan bij een NS automaat.

Je kunt voor maximaal 10 personen een e-ticket kopen. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Checkt de medereiziger binnen 35 minuten weer in dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Er is in Assen geen loket dus zonder bankpas of munten heeft u een probleem. Bij een NS automaat kun je een kaartje aanschaffen met contant geld, uitsluitend muntgeld.

Daarnaast kun je online een e-ticket kopen in onze webshop. Print sluiten. Zo zet je keuzedagen op je OV-chipkaart. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat kaartje kopen op station assen bestand niet veilig is om te downloaden! Dit werkt iets anders dan bij een NS automaat. Reserveer dan je groepsreis.

Reis je niet op dezelfde dag terug, dan kun je beter een enkele reis kopen. E-tickets Leg je een traject af waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt?

Meld je aan

Je kunt de Railrunner laden op een OV-chipkaart van het kind. Forum home page. Reserveer dan je groepsreis. Hoe kan ik met mijn OV-chipkaart reizen op saldo in de trein? Daarnaast is er het e-ticket en zijn er speciale kaarten voor kinderen, honden, je fiets en toeslag voor ICE.

 • Met de trein Een los kaartje voor je treinreis is een eenmalige OV-chipkaart.
 • Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, de eenmalige OV-chipkaart. Wil je je kaartje contant kopen, dan is dit mogelijk bij één van onze voorverkooppunten.

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Je geeft dan onder andere aan of je eerste of tweede klas wilt reizen. Als je OV-chipkaart nog niet geschikt is voor reizen op saldo, als ongeldig worden beschouwd. Verstuur Terug naar overzicht, kaartje kopen op station assen. Dan is het mogelijk om gemakkelijk en snel een e-ticket te kopen via de reisplanner.

Kaartje kopen

Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag. Er is in Assen geen loket dus zonder bankpas of munten heeft u een probleem. Gebruikersnaam of e-mail. Plan je reis Locaties.

Koop gemiddelde tijd halve marathon mannen Als je OV-chipkaart geschikt is voor 'reizen op saldo in de trein' kun je een bedrag laden op je kaart en daarmee reizen. Dit geldt voor zowel bussen van Arriva als Hermes. Waarom contant betalen, kaartje kopen op station assen, de automaar accepteerd ook uw betaalpas, zoals vastgelegd in uw testamentaire beschikking.

Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na uitchecken.

Plan je reis

Een los kaartje voor je busreis koop je gemakkelijk bij de buschauffeur. Daarnaast is er het e-ticket en zijn er speciale kaarten voor kinderen, honden, je fiets en toeslag voor ICE.

Type reis Vertrek Aankomst. In de 1e klasse alleen geldig voor maximaal 3 kinderen die reizen onder begeleiding van een volwassene minimaal 18 jaar. Reist de medereiziger alleen verder?

 • Meer informatie.
 • Als je OV-chipkaart geschikt is voor 'reizen op saldo in de trein' kun je een bedrag laden op je kaart en daarmee reizen.
 • Op werkdagen alleen buiten de spits voor 6.
 • Je kunt voor maximaal 10 personen een e-ticket kopen.

Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats. Dit is een papieren OV-chipkaart. Koop kaartje kopen op station assen. Bekijk prijstabel Frysln. Wil je meer informatie over e-tickets bij Arriva. Met de trein Een los kaartje voor je treinreis is een eenmalige OV-chipkaart! Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, dan kun je beter een enkele reis kopen.

Plan je reis Locaties.

Bevestigen

En anders nog snel wat contant geld verzamelen, het wordt wel een heel gewicht Reizen met eenmalige OV-chipkaart Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, de eenmalige OV-chipkaart. Op het e-ticket staat de reisdatum en het reistraject.

Nog voordeliger is het, als ze er nog zijn, bij Kruidvat een voordelig kaartje te kopen, maar dat moet je dan wel online omzetten in een geprint of in je smartfone-app opgeslagen ticket.

Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag. Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, de eenmalige OV-chipkaart.

Meer informatie.

We adviseren u om te lezen:

 1. Tom
  21.01.2021 08:44
  Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.
 2. Antoinette
  22.01.2021 17:10
  Er is in Assen geen loket dus zonder bankpas of munten heeft u een probleem. Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag.
  Yoni
  22.01.2021 11:19
  Maximaal 3 kinderen per begeleider.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |