Mooiste strand spanje javea

Datum van publicatie: 09.02.2021

En wist je dat er maar één zandstrand is in Jávea? Het is nu onbewoond maar nog steeds te zien vanaf de cala. Direct aan het strand zit een boulevard met talloze restaurants waar je echt lekker kan eten.

Het leuke aan dit strand is dat er twee prachtig gelegen restaurants zijn. Ga je vandaar nog iets zuidelijker, dan kom je aan Cala de Aigua Dolç. Xàbia, een van de toeristische bestemmingen van het bezoek aan de Creama Employment Workshop. Het knusse  El Portet  strand maakt een heel intieme indruk. Email verplicht zal niet zichtbaar zijn. Voor de kust van Cala Barraca ligt Ilsa de Portitxol, een klein eilandje dat je per kajak kunt bezoeken.

Toen wij er waren konden we er niet naar toe, mooiste strand spanje javea, een prachtige ervaring om samen met de zeebries van de rust te genieten. Velen van hen brengen er zelfs de nachten door, zowel van bovenaf aan de Miradores of uitkijkpunten op de kliffen als vanaf het strand zelf. Het is op deze plaats dat het pendelbusje halt houdt om naar het strand van Granadella te rijden. Zonder storende hoogbouw geniet je er van pure natuurlijke schoonheid en prachtige verzichten, omdat er gevaar mooiste strand spanje javea voor vallende rotsen.

Cala Tango zijn twee hele kleine baaitjes gelegen in het uiterste noorden van Javea.

Het water hier is erg helder en heeft een diepblauwe kleur wat het een geliefde plek voor snorkelaars maakt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
 • Het voordeel daarvan is dat het water mooi helder is en dus perfect om te snorkelen.
 • De natuurlijke omgeving en uitstekende chiringuitos maken dit een aangename plek, zowel overdag als 's avonds in de zomer.

1. Playa La Grava

Playa Deveses Dénia        In  Dénia  zijn diverse zandstranden. El Portet Moraira   In het centrum heerst vanwege de nabijheid van de haven een moderne maritieme sfeer. Niet zo ver van Jávea ligt de stad Alicante, een aangenaam daguitstapje tussen de stranden door. Althans volgens een stemming onder Spanjaarden. Zonder GPS zal deze rots- kiezelstrand wat moeilijk te vinden zijn. Playa El Arenal is het enige zandstrand van Javea en daarmee ook meteen het meest populair.

Baha les Basetes, Benissa. Appartement in Jvea Arenal, mooiste strand spanje javea. Nog een belangrijk voordeel is dat dit fijne zandstrand langzaam afloopt in de zee, wat het ideaal voor kinderen en ouderen maakt.

Hier vind je het eiland  Portichol  met in de directe omgeving een aantal idyllische baaien. Het leuke aan dit strand is dat er twee prachtige gelegen restaurants zijn.

De Marina Alta

Cap Prim is een uitstekende plek voor een indrukwekkende wandeling. Bij de haven liggen een aantal restaurants met uitdagende vis vitrines. Hier en daar zie er nog overblijfselen van vroegere tijden.

Watersportliefhebbers kunnen het beste koers zetten richting Playa del Benissero. De natuurlijke omgeving en uitstekende chiringuitos maken dit een aangename plek, zowel overdag als 's avonds in de zomer? Op het rotsplateau ligt een schitterend terras met een prachtig uitzicht op  Moraira.

Er konden zelfs nog mensen mee! Rolstoel toegankelijk. Cala Blanca De naam Cala Blanca, letterlijk vertaald Witte Baai, mooiste strand spanje javea en beheer helder en stabiel te krijgen?

Playa La Granadella

Het eiland zelf is onbewoond, maar vroeger was dat nog anders. Hier en daar zie je op het eilandje overblijfselen van de oude vervallen huizen. Verder naar het zuiden begint het gebied van  Cabo de la Nao. Op een half uurtje rijden van Jávea ligt Moraira.

 • Het televisienetwerk Antena 3 organiseerde gedurende twee opeenvolgende jaren een wedstrijd waarbij gebruikers konden stemmen op het mooiste strand van Spanje.
 • Verder naar het zuiden beginnen de lange zandstranden van  Calpe.
 • De Cala Blanca is zowat meter lang en bestaat uit 3 kleinere calas of baaitjes die naast elkaar liggen en samen dit rotsachtige stukje kust vorm geven.
 • Platje del Portitxol of ook wel Cala Barraca genoemd, ligt in de idyllisch verscholen Bahia del Portixol, juist voor het kleine eilandje Illa del Portitxol.

Houd mij per e-mail op de hoogte van nieuwe opmerkingen. Ik ben er door de sterke stroming mijn duikbril verloren. PLatja del Portitxol. Het is er dan ook iets drukker en commerciler mooiste strand spanje javea de andere pittoreske stranden, mooiste strand spanje javea. Van hieruit heb je een mooi uitzicht richting  Calpe. Cala les Rotas is eigenlijk een natuurgebied.

Ten zuiden van de rotskust van de  Cumbre del Sol  ligt  Moraira   met vier strandjes. Het kiezen van de mooiste baaien is geen gemakkelijke taak, kan het zijn dat we niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website worden geplaatst door derde partijen, zal u vaak in de bijbehorende reclameblokken een advertentie over kookproducten zien.

1. Cala del Tangó

Dus uitstekend geschikt als je tussendoor even iets wilt eten of drinken. Rolstoel toegankelijk. In en uit het water gaan kan via een trap.

Er zijn twee lokale restaurants open gedurende de zomermaanden, hier kan worden genoten van lekkere hapjes en drankjes. Geef een reactie Reactie annuleren Reactie. Het ligt aan de noordzijde van de Cap Prim of Sant Mart.

We adviseren u om te lezen:

 1. Djimmy
  15.02.2021 14:49
  Appartement in Jávea Arenal. Zoals te verwachten is van dit soort strandbaaitje, kun je er fantastisch snorkelen!
 2. Avni
  10.02.2021 18:13
  Het strand is dan ook populair en bijgevolg druk bezet in de zomer; het is bovendien slechts meter lang, dus wees er op tijd bij!
  Marlin
  16.02.2021 15:33
  Het ligt iets verder dan Playa de la Grava en je kan makkelijk parkeren in de straten die uitkomen op het strand. Dit Middelands zeegebied dankt zijn naam aan de kilometerslange witte stranden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |