De elfde van de elfde maastricht

Datum van publicatie: 19.01.2021

Den Bosch is traditioneel omgedoopt tot Oeteldonk. Aan de wand hangen grote doeken met afbeeldingen van gebouwen rond het plein. Schrijf je hier in: Inschrijven.

Enkele keren per jaar maken wij speciale thema-uitzendingen in AvondGasten. In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal. L1 Vandaag. Iedere dag om live op L1 TV. Voor de vele liefhebbers in Limburg: Duitse schlagers, blaaskapellen en volkstümliche muziek in Wunderbar, iedere zaterdag van tot op L1 Radio.

Hier vind je handige tips en informatie en belangrijke websites en telefoonnummers. Geen toeval. Met tips voor de zondag. Of over algemene ontwikkelingen in de media. E-mail ontvanger. Het bakprogramma van L1 waarin Henk Hover Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak koppelt.

  • Vandaag: snellezen.
  • Verder wie zin heeft om het te vieren gaat lekker los.

Navigatiemenu

Limburg Doc. Elf aangiften van zakkenrollerij op 11devande11de. Presentatie: Rick Cremers. Op het Vrijthof vanochtend was het, logischerwijs, in tegenstelling tot andere jaren erg rustig, "Je kunt er bijna een kanon afschieten", zei Henri Hochstenbach, eigenaar van een feestcafé.

Iedere zondag van tot uur.. Meer info:  Iedere maandag op L1 TV.

Plat-eweg is het dialect-muziekprogramma van Limburg, samengesteld en gepresenteerd door Henk Hover. E-mail ontvanger. Zoon Beppie: 'Alleen maar verliezers door conflict'. En voor alle fans van Ziesjoem - en wie is dat niet; die gaan geen nieuwe liedjes brengen. Die formaten konden we op het plein niet kwijt", zei Van Eeghem.

Dat is het Tiekezinge Kirchroa.

Meest bekeken video's

Limburg van Boven. Dat de Elfde van de Elfde door sommige Maastrichtenaren neet us feeske genoemd wordt blijft een vreemd gegeven. Iedere dag om live op L1 TV.

Verder is het op 11 november precies 40 dagen voor 21 december, wat weer de kortste dag van het jaar is. Het Parool toonde gisteren screenshots van antisemitische en homofobe berichten van enkele leden van de FVD-jongerenafdeling. Tevens een platfom voor jonge makers. Nuuj oet Limburg. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

En dat met dank aan André Rieu, die het decor volgende maand gebruikt bij zijn kerstconcerten. Limburg Doc. Interview- en discussieprogramma van L1 Radio met politiek, cultuur, economie, wetenschap en media. De lekkerste hits van dit moment!

  • Los van het feit dat het sjiek is om als provinciehoofdstad zo nu en dan je provinciegenoten een keer op visite uit te nodigen, is het muziekprogramma doorspekt met Maastrichtse artiesten.
  • AvondGasten Sport.
  • En dat allemaal helemaal gratis!
  • Bekijk alle video's.

Facebook 8 0 Whats App Mail 3 Mail 3. De organisatie van het evenement is nota bene in handen van een stichting die de naam draagt van een Maastrichtse cultuurdrager pur sang: Sjeng Kraft. Die plaat hoor je dan een week lang heel vaak op L1 Radio, de elfde van de elfde maastricht. Mogelijk tweede feestlocatie 11devande11de! Tiekezinge Kirchroa.

Presentator Bas van der Zwaan en 'zijn mannen' reizen door de hele provincie. Download de 1Limburg app. Ook Brabant trapt carnaval af. Vanwege strenge eisen van de gemeente was het niet langer verantwoord om het feest op het Vrijthof te houden.

5407 nieuwe besmettingen, 669 minder dan gisteren

Presentator Bas van der Zwaan en 'zijn mannen' reizen door de hele provincie. De Maastrichtenaar en de Elfde van de Elfde levert binnen de stadsmuren altijd wel weer iets van zurig commentaar op. We vliegen met een helikopter boven onze prachtige provincie.

Laurens Bouvrie TIM-verslaggever 9 november Bekijk alle video's. Dat de Elfde van de Elfde door sommige Maastrichtenaren neet us feeske genoemd wordt blijft een vreemd gegeven. Zo heb je Limburg nog nooit gezien.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |