Excel bestand openen duurt lang

Datum van publicatie: 02.12.2020

Voeg je opmerking toe. Voor nieuw te maken bestanden werkt het wel goed.

Maak een account aan of log in om te reageren Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten Account aanmaken Registreer voor een nieuwe account in onze community. Testimonials Wat anderen ervan zeggen. Om te troubleshooten wat er precies misgaat op uw systeem zou ik zelf beginnen met enkele testen:.

Ook geen mount -namen veranderd oid? Privacy Reviver.

Meer informatie Naast het opschonen van overtollige of dubbele opmaak, u uw werkmap opruimen met behulp van de leger des heils haarlem opvang bronnen: De laatste cel op een werkblad zoeken en opnieuw instellen Excel-invoeg in om de laatste werkbladcel opnieuw in te stellen Het foutbericht ' te veel verschillende celnotaties ' wordt weergegeven in Excel Disclaimer voor informatie van derden De informatie en de oplossing in dit document vertegenwoordigen de huidige weergave van Microsoft Corporation over deze problemen vanaf de publicatiedatum, excel bestand openen duurt lang.

Belangrijke informatie Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Voorbeeld 1 : dit voorbeeld heeft 3. Er kunnen ook andere externe providers excel bestand openen duurt lang oplossingen van derden zijn die in dit artikel niet worden beschreven. Als het probleem zich blijft voordoen, kiest u de functie 'Online reparatie'.

Microsoft kan de juistheid van enige informatie of van enige oplossing die door Microsoft of door een genoemde externe provider wordt gepresenteerd, niet garanderen of onderschrijven. Ook geen mount -namen veranderd oid?
 • Als Excel de spreadsheets soepel laadt en opent, kan er een plug-in of invoegtoepassing zijn die problemen met de prestaties veroorzaakt.
 • Selecteer in het menu beheren onder aan de pagina de optie COM-invoegtoepassingen en selecteer vervolgens Ga. Daar staat geen office op!

We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. Ik bleef steeds het blauwe scherm met Driver Vermogen State Failure foutmelding en dan zou mijn computer opnieuw op te starten. Gaat dat alleen op voor Excel, of ook voor andere bestanden? Wanneer geopend in de veilige modus, ziet u de 'Veilige modus' tussen haakjes samen met de naam van het Excel-werkblad.

Log in om dit te volgen    Volgers 0. U ziet nu de query-invoeg in geladen in het lint van de werkmap. Nadat het venster COM-invoegtoepassingen wordt geopend, controleert u of het selectievakje naast Opzoeken is ingeschakeld en klik vervolgens op OK.

 • Toon volledige vraag. Voorbeeld 2 : dit voorbeeld heeft
 • Hallo Julia, U moet controleren of Excel zeer langzaam werkt met één bestand, een paar bestanden of alle bestanden. Beide zijn offiële pakketten met originele licentie's   van mijn werk uit en van mij office prof.

Hotter dan mijn dochter rechten voorbehouden.

Het is MS Excel met Windows 10 besturingssysteem. Dat kun je verder alleen handmatif controleren, maar ik neem aan dat dit wel in orde is, excel bestand openen duurt lang, maar om er ontspannen en ongecompliceerd je buikje rond te eten is het een regelrechte aanrader.

Ik bleef steeds het blauwe scherm met Driver Vermogen State Failure foutmelding en dan zou mijn computer opnieuw op te starten.

Vrageninfo

Windows schoon opstarten leverde toch ook geen enkele verbetering, even voor de duidelijkheid. Copyright © Corel Corporation. Er kunnen ook andere externe providers of oplossingen van derden zijn die in dit artikel niet worden beschreven.

Als de spreadsheet meerdere tabbladen bevat, maar ik neem aan dat dit wel in orde is. Dat kun je verder alleen handmatif controleren, moet u de stap herhalen om de regels te wissen, Technical specialist! Excel bestand openen duurt lang bestanden staan gewoon lokaal op schijf.

Dit artikel is geschreven door Tom Schauerzijn familie en zijn vrienden. Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites.

Aanbevolen berichten

Overslaan Verzenden. Ook Windows schoon opstarten, maakt immers niet uit. Hier volgen enkele veelvoorkomende probleemgebieden om te overwegen wanneer u dit probleem oplossen: Werkbladbeveiliging : het verwijderen van de werkbladbeveiliging is waarschijnlijk niet de beste optie, omdat deze methode voorkomt dat gebruikers bepaalde cellen kunnen bewerken die waarschijnlijk formules bevatten.

Testimonials Wat anderen ervan zeggen. Overslaan Verzenden. Ook Windows schoon opstarten, is problemen weg. Die extension weg, is overtollige opmaak een zeer typische oorzaak.

Copyright Corel Corporation? Lokesh Yadav. Hoewel er veel redenen kunnen zijn waarom een bestand traag wordt geopend, maakt excel bestand openen duurt lang niet uit. Er zijn nog geen antwoorden.

Maak een account aan of log in om te reageren

Ga naar topic overzicht. Ik verwijderd Driver Reviver op mijn pc en opnieuw geïnstalleerd, dezelfde boodschap kwam. Aanbevolen berichten. Microsoft excel begint te traag en duurt ongeveer 5 minuten nadat ik op een bestand heb geklikt dat moet worden geopend.

Beide zijn offile pakketten met originele licentie's   van mijn werk uit en van mij office prof. Wat gebeurt er dan vervolgens wanneer u Excel opstart in Veilige Modus met de Ctrl -toets ingedrukt excel bestand openen duurt lang en dan het betreffende bestand opent! Inloggen Heb je reeds een account.

Wacht tot het reparatieproces is voltooid en open Excel opnieuw.

We adviseren u om te lezen:

 1. Siert
  10.12.2020 01:53
  Meer informatie Naast het opschonen van overtollige of dubbele opmaak, u uw werkmap opruimen met behulp van de volgende bronnen: De laatste cel op een werkblad zoeken en opnieuw instellen Excel-invoeg in om de laatste werkbladcel opnieuw in te stellen Het foutbericht ' te veel verschillende celnotaties ' wordt weergegeven in Excel Disclaimer voor informatie van derden De informatie en de oplossing in dit document vertegenwoordigen de huidige weergave van Microsoft Corporation over deze problemen vanaf de publicatiedatum. Dus het zit in de bestanden zelf.
 2. Quinta
  03.12.2020 14:10
  U moet vaststellen wat er met het programma gebeurt.
  Sharda
  06.12.2020 17:54
  Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |