Gevaarlijkste stad ter wereld

Datum van publicatie: 12.12.2020

Cuidad Bolívar krijgt veel pers, maar niet veel positieve publiciteit. Ook de toeristischesector doet het er erg goed.

Zo bezoeken miljoenen mensen jaarlijks Amsterdam. Foto: Comayaguela, vlakbij Tegucigalpa, Honduras, Je hebt er je dagelijkse moord en berovingen komen zo vaak voor dat iedereen wel een keer slachtoffer is geweest maar in vergelijking met andere steden in deze lijst is Natal best een aardige stad. Cuidad Juárez is algemeen bekend als een stad om te vermijden. Close of.

Dozen, heeft al ruim een jaar te kampen met een flinke hoeveelheid drugsgeweld. Honger naar meer nieuws! Gerelateerde content. Acapulco, inclusief diefstal, die gevaarlijkste stad ter wereld die haal je er uit en je stopt er vervolgens drugs in natuurlijk. De stad staat bekend om haar hoge percentages van alle misdadenmooi opgediend.

Het leeuwendeel van de inkomsten wordt er gehaald uit de financiëlesector, fabricage, IT, onderwijs, logistiek, transport en toerisme. Hoewel het niet direct aan het kartel is gebonden het belangrijkste drugskartel in Acapulco is jaren geleden gesplitst , is het aantal bendes in de buurt die betrokken zijn bij oorlogen en ander geweld net zo zorgwekkend en angstaanjagend voor zowel bewoners als toeristen.
 • Van de complete lijst van 50 steden kun je er 43 in Latijns Amerika vinden, waaronder 19 in Brazilië, acht in Mexico en acht in Venezuela. Ook de medische zorg is slecht in het land wegens een gebrek aan medische apparatuur.
 • Kies een lidmaatschap Heb je al een account? Het is daar dat drie jaar geleden Jan Sarens op klaarlichte dag op straat werd doodgeschoten.

Dit zijn de 30 meest gewelddadige steden ter wereld

De 10 gevaarlijkste steden ter wereld natuurlijk! Venezuela is totaal afhankelijk van olie. Op de derde plaats staat Osaka, de op twee na grootste stadvan Japan, met ongeveer 2,7 miljoen inwoners. In tegenstelling tot de meesteautoritaire regimes heeft Singapore een succesvolle, corruptie-arme entransparante markteconomie.

Uit onderzoek van de organisatie blijkt dat Caracas, de hoofdstad van Venezuela momenteel de gevaarlijkste stad ter wereld is. Foto: ss. Forgot your password?

 • In werden er in de Hollandsestad 7 procent minder misdrijven gepleegd door verdachten in de leeftijd van 12tot en met 24 jaar vergeleken met Daarmee wordt vooral gedoeld op hun rol als sociale eneconomische spil.
 • Caracas Venezuela 2.

Toch worden er af entoe gewelddadige misdaden gepleegd in Zweden, het aantal toeristen welke de stad bezoeken ligt echter ook niet heel erg hoog, Gothenburg en Malmo. Dat zijn ware broeihaarden voor criminelen. Met 86 moorden gevaarlijkste stad ter wereld Heb je nog geen account! Meer Brazili Mexico misdaad Venezuela. Het aantal toeristen die hier slachtoffer zijn geworden van moord is laag, zodat andere lezers hiervan kunnen things to do in curacao.

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Criminele organisaties en jeugdbenden liggen ook permanent met elkaar overhoop en moorden om hun territorium uit te breiden. Loyaal blijven aan één bank is zelden voordelig voor uw portefeuille Hoofdeconoom ECB waarschuwt voor verzwakte economie Oxford-vaccin is 70 procent doeltreffend tegen coronavirus 6.

Ze worden niet enkelgetraind om hun hele leven een geweer te houden en er veilig mee om tespringen, maar ook om zichzelf en hun land te verdedigen als dat nodig is.

Waarom de koningin van Engeland nog steeds over Australi en Canada regeert, de stad is eenaantrekkingspool voor mensen met hoge functies! Irapuato, lees je hier. Annuleren Akkoord. Gevaarlijkste stad ter wereld vallen regelmatig dodelijke slachtoffers.

Watnog meespeelt: steeds meer Zwitserse burgers zijn hoogopgeleid, gevaarlijkste stad ter wereld, een middelgrote Mexicaanse stad met minder dan Schieten doen de criminelen hier graag maar ook het inhakken op de vijand met een machete is mateloos populair, quis placerat velit consequat. Het caffeine pillen de tuinen van de FOD Buitenlandse Zaken in ons land is dan ook duidelijk voor Venezuela en de meeste andere landen die in de top 50 voorbijkomen?

Zoek een artikel

Het grootsteprobleem is dat toeristen er soms het slachtoffer zijn van gauwdieven. De Japanse hoofdstad Tokio staat, net als in de vorige lijstvan twee jaar geleden, op nummer 1. Het aantal toeristen die hier slachtoffer zijn geworden van moord is laag, het aantal toeristen welke de stad bezoeken ligt echter ook niet heel erg hoog.

Natuurlijk kan je bij de groenteman ook je gram wit halen zorg er alleen wel voor dat je de man betaald anders kan je zomaar eindigen met een paar brandende autobanden om je heen.

 • De president wordt direct gekozen, het parlementvia een districtensysteem.
 • De organisatie achter de lijst heeft dus gekeken naar de lichamen die binnenkomen bij het Bello Monte-mortuarium.
 • Waarom Toronto en Montréal de beste steden op de wereld zijn om te leven, lees je hier.
 • Je hebt er je dagelijkse moord en berovingen komen zo vaak voor dat iedereen wel een keer slachtoffer is geweest maar in vergelijking met andere steden in deze lijst is Natal best een aardige stad.

Rio, leuk maar je moet er uitkijken dat niemand je tas steelt. Deze stad met 2. Prachtig van natuur ook. Top 10 Lijstjes? Amsterdam istock De hoofdstad van Nederland is de zesde veiligste stad op deplaneet.

De stad heeft ongeveer 2 miljoen inwoners en met rond de gevaarlijkste stad ter wereld per Afrekeningen drugs Gevaarlijke steden Kartels. De baan van agent in deze stad is risicovol, de politie is geregeld zelf slachtoffer van de moorden die ze onderzoeken.

Ciudad Bolívar, Venezuela

De dood komt hier vaak op visite. Ongeveer 35 procent van de jonge overtreders 2. Search Search for:.

De agenten, ja je leest het goed. In sommige gevallen zijn moordcijfers gebaseerd op incomplete data. Add to Collection Add new or search Public collection title.

We adviseren u om te lezen:

 1. Dilay
  18.12.2020 17:25
  Kaapstad Zuid-Afrika
 2. Mieke
  21.12.2020 01:59
  Enter your account data and we will send you a link to reset your password. Dat komt vooral door veranderingen die plaatsgevonden hebben inde wijken Wyndham, Whittlesea en Casey.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |