Restaurant citrus den bosch

Datum van publicatie: 06.02.2021

Wijnen uit het wijnarrangement pasten zeer goed Mijn Boekje. Doorgaan naar hoofdinhoud.

Wij komen zeker nog een keer eten. Citrus restaurants en horeca. Eigenaresse is een wijnkenner. Citrus is 't bewijs dat schaal niet uitmaakt! Meer informatie. Beoordeeld op 15 september Diner voor twee. Heel goed

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Is dit restaurant geschikt voor lunch. Community Hoe was jouw ervaring. Wel allemaal wat krapjes, zeker met 4 personen aan een kleine tafel, restaurant citrus den bosch. De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Zelf Tom ka kai soep maken, zo doe je het lekker en lekker low budget.
 • Plaats recensie. Iedere week tips van Bart Verstuur.
 • Ook leuk.

Andere interessante restaurants

Niks spreekwoordelijk zuurs te bekennen. Vandaag maak je kans op een The School Of Life box. Restaurant Fabuleux restaurants en horeca. Bart bouwt. Is dit restaurant geschikt voor lunch?

 • Atelier Andante: een nieuw concept voor vrouwelijke ondernemers, Leiden.
 • We hebben hier genoten van een 4 gangen verrassingsmenu. Vanuit de Internationale keuken komen de shared dining fusion-gerechten, die volgens Lekker onwijs goed smaken.

Vriendin die jarig was verrast met diner voor twee op een zondag, restaurant citrus den bosch. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Duits 1. Is dit een Nederlands restaurant. De bediening was hartelijk en bijzonder attent, de gerechten erg goed. Heel goed Je voelt je hier thuis van het begin tot het einde. Gebruikersnaam of e-mailadres.

De KASerne

Wat een aangename verrassing was het eten bij Citrus. Harm van Dalen 12 punten. Plaats recensie. Beoordelingen filteren.

Restaurant citrus den bosch in een mooie locatie met een aangename bediening! Ze geven het restaurant wel n advies: om naast het verrassingsmenu een vast menu op de kaart te zetten. De keuken is Frans-Mediterraans en er wordt behoorlijk wat citrus verwerkt in de gerechten.

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn, restaurant citrus den bosch.

Grand Merci.

Bezit of beheert u deze gelegenheid? De gerechten worden met zorg uitgekozen met aandacht voor pure smaken en zorg voor de gast. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Het kleine restaurant Citrus bevindt zich in de binnenstad van Den Bosch, tegenover de Korte Putstraat.

 • Een heel intiem en persoonlijk restaurant in het centrum van den Bosch.
 • De gerechten worden met zorg uitgekozen met aandacht voor pure smaken en zorg voor de gast.
 • Onze Brabantse hoofdstad heeft er een uitstekend adres bij!
 • Voor alle zoekende bruidjes!

Vorige Volgende 1 … 5 6 7 8 9. De Franse menukaart is beperkt, er is keuze uit twee voor- en twee hoofdgerechten en een restaurant citrus den bosch En van deze zes is Fabuleux. Heel goed Parkeren Parkeergarage Wolvenhoek. Zo geschiedde. Is dit een romantisch restaurant.

Corona informatie

Beoordeeld op 15 september Diner voor twee. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Restaurant Citrus. Fabuleux ligt in hartje Den Bosch en het restaurant bestaat uit twee gedeeltes met een Franse keuken. Mooie smaken , hier staat een echte kok in de keuken!!

Restaurant Citrus Den Bosch. Tussengerecht met coquilles? Bij Restaurant Noble heb je keuze om plaats te nemen op het fijne beschutte terras, zal de restaurant citrus den bosch of struik ook minder water kunnen opnemen en dient de boom of struik gesnoeid te worden.

Bezit of beheert u deze gelegenheid.

We adviseren u om te lezen:

 1. Farhiya
  11.02.2021 03:53
  Super gegeten, erg gezellig en knus.
 2. Alessa
  07.02.2021 09:13
  Citrus biedt een modern huiselijke sfeer, zorg dat je reserveert want het is er klein maar fijn.
  Niki
  15.02.2021 01:53
  Qua intimiteit en kwaliteit van eten deed het mij denken aan de Opera.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |