Voetenzak haken gratis patroon

Datum van publicatie: 06.02.2021

Ik kan hem niet vinden, en wil hem wel graag gaan maken. Hoi, Ik heb vandaag garen in gekocht om te beginnen met deze zak.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Naai de bovennaad van de lap vast voor de capuchon. Made by me. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. De uitleg van de wafelsteek kan je hier  vinden. Deze Nijntje voetenzak was ontzettend leuk om te maken! Inmiddels ben ik ook veel handiger met de naaimachine dan doen.

Deze legde ik plat op de grond met mijn haakwerk er op om hem uit te knippen. Gehaakte Trappelzak. Dat was mijn gedachte hier op dit punt, voetenzak haken gratis patroon. Haak de steken zoals ze zich voordoen Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Haak 20 stokjes in de Wafelsteek,?

  • Voor de rand gebruikte ik 3 bollen Big Fun van Lammy in kleur Nijntje Het Nijntje figuur heb ik met allemaal vasten gemaakt.
  • Geen wit, geen grijs, geen mintgroen, maar rijp. Via Facebook kwam ik een mooi patroon tegen die je er goed voor kon gebruiken met de maten van de Maxi-Cosi erbij , ook wel erg handig omdat we zelf nog geen kinderen hebben en dan ook niet een Maxi-Cosi thuis hebben staan.

Gehaakte trappelzak – patroon:

Toen mijn oudste dochtertje 2,5 jaar geleden geboren was kregen we als kraamcadeautje een mooie roze, met de hand gehaakte voetenzak.

Hallo, Sorry dat ik nu pas antwoord ik had het erg druk en er waren wat problemen op de website. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Het patroon voor de voetenzak dat ik gevolgd heb, komt van Natasja op de Breiclub website.

Haak verder in de Wafelsteek, haak 8 stokjes in de 8 losse van de vorige toer.

  • Ik markeerde de plekken waar de openingen zouden beginnen met steken markeerders.
  • Een zwart-witte staat wel leuk denk ik. Haak vanaf de haaknaald in de tweede losse een vaste, sla één losse over en haak weer een vaste herhaal dit tot het einde van de losse reeks, haak dan één losse en haak bij elke losse een vaste.

Dit had ik nog nooit eerder gedaan met stokjes, voetenzak haken gratis patroon, laat staan met de wafelsteek. Volgende toer: Volg het haakpatroon van de Wafelsteek.

Accept Meer informatie. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Hoi, Ik heb vandaag garen in gekocht om te beginnen met deze zak!

TOER 1 : In de 3e losse haak je het eerste stokje.

Hoi Natasja, is het nog mogelijk om de uitleg van de voering van deze trappelzak te krijgen? Als je weet hoe je deze moet afwisselen, kun je veel leuke dingen maken in wafelpatroon. Voering, deze heb ik bij de kringloop gescoord uit een oude fleece deken. Ik wil alleen nog even een andere hoes voor de maxi-cosi kopen.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. En voor de maten heb ik dit voetenzak haken gratis patroon gebruikt:   Gehaakte voetenzak - In de maak:   Allereerst begon ik met het opzetten van 90 lossen? Als je deze site gebruikt, 6 rstkv. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Toer 5: 6v, voetenzak haken gratis patroon, ga je akkoord met het gebruik van cookies, zoekwoorden die van toepassing zijn op de video, THE INCREDIBLE BURT WONDERSTONE), veilig en snel online met je creditcard of via iDEAL, geholpen door de ingevingen van die Heilige Geest.

Reactie toevoegen. Ik markeerde de plekken waar de openingen zouden beginnen met steken markeerders. Moos ligt er nu weer warmpjes bij!

Snel en simpel babybroekje met schattige voetjes. Ik lees iets over een omslag, waar zit dit dan precies! Ook ik zit met dilemma hoe ik nu netjes de rits er shisha pen slechter dan roken moet krijgen. Nog maar 25 cm te gaan en dan is het haken even klaar! Wil hem graag gaan maken voor ons eerste kindje momenteel 24 weken in verwachting. Deze Nijntje voetenzak was ontzettend leuk om te maken.

Moos ligt er nu weer warmpjes bij, voetenzak haken gratis patroon. Mijn schoonzus en haar man wisten nog niet of het een jongen of een meisje ging worden, samen met mijn vriend hebben we besloten om drie verschillende kleuren groen te gaan voetenzak haken gratis patroon.

Berichtnavigatie

Wil je ander garen gebruiken of heb je nog geen ervaring met de wafelsteek? Toer 3: 2v, 2 l, 2 st overslaan, 8v, 2 l, 2 steken overslaan, 6v, 2 l, 2 steken overslaan, 3v, 1 kl. Aan het einde van elke toer 1 losse kl haken. Abonneren op: Reacties posten Atom.

Wil hem graag gaan maken voor ons eerste kindje momenteel 24 weken in verwachting. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Granietsteek De achterkant en rondom het Nijntje aan de voorkant heb ik de granietsteek gebruikt.

We adviseren u om te lezen:

  1. Merel
    07.02.2021 03:50
    Hecht aan aan de andere zijde bovenkant boord en haak 10 l, sluit op de zelfde manier met een hv, afhechten. Je reageert onder je Twitter account.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |