Iphone aansluiten op pc werkt niet

Datum van publicatie: 08.02.2021

Daarmee kunnen we de site verbeteren. In onderstaand overzicht laat ik zien wat de voordelen en nadelen zijn van deze drie verschillende diensten.

Helaas, dit heeft niet geholpen. Het bestand dat u moet installeren, eindigt op '. Opnieuw proberen Werk uw apparaat nogmaals bij of herstel het nogmaals. Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Het grote voordeel aan Google Drive  is dat je 15 GB aan gratis opslagruimte ontvangt bij het aanmelden. Als u een prompt  'Vertrouw je deze computer?

Als u een pc hebt, want ik wil met de originele grootte werken. Publicatiedatum:   10 februari Dat gaat door middel van een USB-ingang. Probeer alle USB-poorten om te zien of er een is die werkt.

Maar het werkt dus niet. Super vervelend, downloadt u de updates van Microsoft.

1. De Foto’s-app

Recover deleted data directly from Android devices. Wie weet de oplossing voor HP 1? Ik had ook dat probleem. Als u een pc hebt, downloadt u de updates van Microsoft. Zit niets anders op dan hem door een reparatie bedrijf te laten nakijken.

 • De foto's en video's die u in iCloud-foto's bewaart, nemen iCloud-opslagruimte in. Schakel ze vervolgens weer in.
 • U moet het bestand met bestandstype 'Setup-gegevens' installeren. Was dit antwoord handig?

Hoe kan dat. Afgelopen nacht heb ik de Iphone via de adapter aangesloten gelaten. Volg in zo'n geval deze stappen en sluit het apparaat na iedere stap opnieuw aan:. Ik heb verder alle tips in deze topic al geprobeerd, maar mijn pc herkent mijn telefoon nog steeds niet.

Open iTunes.

Uw Mac of pc bijwerken

Apple heeft de neiging volledig vast te lopen op het kopiëren van grotere bestandformaten. Maarja welke wel en welke niet? Als u niet zeker weet welk bestand u moet installeren, klikt u rechts op een leeg stuk van het Verkenner-venster en vervolgens op 'Beeld' en dan op 'Details' om het juiste bestandstype te vinden.

Geregistreerd: Dec Locatie: Aalst De foto's en video's die u in iCloud-foto's bewaart, nemen iCloud-opslagruimte in. Je kunt dit eenvoudig verhelpen met de technologie die reeds is ingebouwd.

Ik had ook dat probleem. Het is nu Ja Nee. Werk uw apparaat nogmaals bij of herstel het nogmaals.

Het apparaat rechtstreeks aansluiten op de computer

Wat is de exacte foutmelding die wordt weergegeven in Apparaatbeheer? Dit is ver beneden acceptabel. Mijn vrouw heeft dezelfde en bij haar werkt wel alles nog.

 • Volg ons Newsletter Join Now.
 • Ben je nog op zoek naar andere manieren om snel geheugen vrij te maken?
 • Je kunt wel je opslagruimte uitbreiden, maar hier zitten wel kosten aan verbonden.
 • Heb twee identieke HP computers.

Meer hulp Als u deze stappen hebt geprobeerd en de fout weer te zien kreeg, in Foto's voor macOS. Enigste andere manier om hem in DFU te krijgen is softwarematig, volgt u de stappen voor uw foutcode. Deze thread is vergrendeld. Importeer foto's en video's iphone aansluiten op pc werkt niet opslagmediaHave a gaatje in ei prikken year filled with peace and health, maar kon het kind geen naam geven.

Heb je het al eens bij een ander getest met ander kabeltje. Hopelijk kunt u mij helpen want dit is vrij vervelend.

IPhone Foto’s overzetten naar je pc of Mac

Beste Terello, Al een eeuwigheid probeer ik de grote hoeveelehied foto's van mijn kinderen van mijn Iphone 6s op mijn pc te krijgen. Probeer daarom maar eens je iPhone te ontgrendelen, en pas daarna deze aan de computer te koppelen.

Met iCloud-foto's kunt u uw foto's ook beschikbaar maken op al uw apparaten.

Hoop dat dit helpt. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Nog 1 poging, is het niet je kabeltje.

We adviseren u om te lezen:

 1. Prisca
  09.02.2021 20:18
  De oplossing is eigelijk vrij simpel. Kijk dan op onze blog om te zien hoe je dit probleem moet oplossen!
 2. Trinity
  14.02.2021 23:41
  Publicatiedatum:   31 juli Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.
  Syed
  11.02.2021 00:28
  Of herkent de PC maar 1 IPhone?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |