Michael van gerwen website

Datum van publicatie: 09.02.2021

Shaun Griffiths. Gabriel Clemens. Michael van Gerwen Prism Delta Green Michael van gerwen prism delta green michael van gerwen prism delta green.

Reyes - A. The Masters 3. Andy Hamilton. Michael Mansell. Gerelateerde zoektermen. Hij won The Masters door Peter Wright in de finale met in legs te verslaan.

Jos Oliveira De Sousa. Haavisto Wright. Rob Cross. Door deze toernooiwinst was Van Gerwen op dat moment ook titelhouder in alle negen hoofdtoernooien waaruit het circuit van de PDC op dat moment bestond. Masters Of Darts. John De Kruijf.

  • Sedlácek Achtste finales M.
  • Colin Osborne. Dave Chisnall.

In de kwartfinale versloeg hij, met een gemiddelde van Gary Eastwood. Rodriguez Kwartfinales M. Op 1 februari won hij voor het eerst in zijn carrière The Masters. Players Championship Finals 3.

Tegen White moest hij een achterstand van goedmaken.

  • UK Darts Masters.
  • PDC Wereldkampioen Darts

Het daaropvolgende weekend werden de eerste drie UK Open-kwalificatietoernooien gespeeld. Wij bieden alle soorten Michael van Gerwen dartpijlen aan van het merk Winmau.

Peter Wright. Michael van Gerwen Michael Bushby. Op vrijdag 24 maart begon de Europese Tour!

Meest gelezen

Jermaine Wattimena. In zeer goede staat. Nick Fullwell.

Michael van Gerwen Prism Alpha Green Black V2 Michael van gerwen prism alpha green black v2 michael van gerwen prism alpha green black v2. Michael van Gerwen Darts Adrenalin 22 gram Michael van gerwen darts adrenalin de michael van gerwen darts adrenalin is speciaal gemaakt voor de moderne worp voor moeiteloos Nieuw Ophalen of Verzenden, michael van gerwen website.

Oreshkin Achtste finales M. PDC Order of Merit top op 9 maart Jamie Hughes. Simon Whitlock.

Een ton voor de winnaar

PDC Order of Merit top op 9 maart Darren Whittingham. Hopp - G. Mensur Suljović.

Long Halve Finale M. O'Connor In de kwartfinale versloeg hij Dave Chisnall met en een gemiddelde van Lewis Bijna iedere dartset wordt gratis verstuurd. Het eerste weekend van april werd het 3e European Tour toernooi gespeeld. Dave Chisnall. De maand februari werd door Van Gerwen afgesloten met een gelijkspel tegen Adrian Lewis in de vierde speelronde van de Premier League.

Michael van gerwen website League. Van Gerwen is sterk begonnen.

Navigatiemenu

Josh Payne. Martin Adams. Van Gerwen is sterk begonnen. In mei won Van Gerwen zijn wedstrijd tegen Robert Thornton met , en hiermee werd hij eerste in de eindstand van de reguliere competitie.

Zondag in Undercover in Nederland : Alberto Stegeman jaagt op taxi-oplichter? Antonio Alcinas. James Wilson.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |