Simkaart in andere telefoon contacten

Datum van publicatie: 25.12.2020

Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Vond je deze pagina nuttig?

Daarom is het overzetten van contacten via internet de beste manier. Schakel Back-up maken op Google Drive in of uit. Feedback verzenden over Voeg ons nummer   toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje.

Home Alle smartphones Samsung smartphones Huawei smartphones Nokia smartphones Xiaomi smartphones Motorola smartphones Telefoonhoesjes Screenprotectors voor smartphones. De actieprijzen zijn geldig van 23 tot en met 30 november Deze apps maken het een makkie!

Sim Only? Het account kiezen waarin u een contact wilt opslaan:  Tik naast uw e-mailaccount op de pijl-omlaag.

Android Computer Meer. Overstappen van Windows Phone naar Android. Binnen de EU en een aantal andere landen zone 1 bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland.

 • Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op.
 • Android Heb je een Android telefoon dan heb je bij het instellen van je telefoon hoogstwaarschijnlijk al een Gmail account aangemaakt.

Handmatig overzetten

Overstappen vanaf Windows Phone. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten! Dan log je in op de Mijn Simyo app. Dat kan! Voeg ons nummer   toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje.

Dat kan met de privacy-instellingen in dit blog. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Lees hier waarom! Tik op Menu Instellingen Exporteren. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, Amsterdam: De Boekerij.

Hulp & Support

In het weekend van tot Schakel Back-up maken op Google Drive in of uit. Een contact toevoegen Open de app Contacten op uw Android-telefoon of -tablet.

Tik onder Services op Contacten terugzetten. Wil je weten hoe. Hoe kan ik mijn beltegoed opwaarderen. Beste aanbieding. Black Friday Zakelijk Winkels.

Contacten synchroniseren

In de cloud staat namelijk altijd een back-up. Telefoonabonnement info Op Telefoonabonnement. Over de auteur: René Dekker Mede-oprichter van Telefoonabonnement.

Dat kan!

Tik op Google. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. In de cloud staat namelijk altijd een back-up. Via een Micro SD-kaart. Alles over de vervangende simkaart. Ja Nee. Bestel je een nieuw Sim Only abonnement. Tik op Exporteren naar VCF-bestand.

Contacten overzetten naar je nieuwe Android smartphone

Je kan dus eenmaal al je gegevens kopiëren naar je Gmail account en kunt daarna bij ieder nieuwe telefoon je Gmail account aanroepen en je contacten importeren. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert. U kunt een back-up maken van de contacten die zijn opgeslagen op uw telefoon of simkaart.

Help Contacten toevoegen, back-ups maken of contacten terugzetten Contacten bewerken simkaart in andere telefoon contacten verwijderen Contacten bekijken, is tegen de 'Europese superstaat', but not everyone sees it. Als het met bovenstaande opties nog niet is gelukt om je contacten over te zetten dan zijn er vaak nog andere mogelijkheden.

Wil je tijdens het instellen van je nieuwe smartphone bijvoorbeeld ook handige apps van je vorige toestel meenemen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jamila
  27.12.2020 01:58
  Je kunt dit handmatig doen, maar dat kost veel tijd. Google is nu op de achtergrond bezig om al je contactgegevens naar je Google-account te uploaden.
 2. Jacob
  28.12.2020 03:41
  Heb je een iPhone en stap je over naar een nieuwe iPhone?
  Oktay
  01.01.2021 18:53
  Overstappen vanaf iOS. Vergelijk aanbiedingen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 letshearyourstory.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |